Indoor & Outdoor Reclame

Indoorreclame

Door indoorreclame te gebruiken zet je de huisstijl van de onderneming door tot een totaalpakket. Je kunt hierbij denken aan elementen in de eigen onderneming, maar ook reclame items die je kunt gebruiken voor een evenement, een beurs etc. Reclamebureau Design & Deliver uit Roermond zet je Corporate Identity door naar het ontwerp en eventuele productie van diverse soorten indoorreclame. Denk bijvoorbeeld aan roll up banners of beurswanden waarmee je ideaal je bedrijf op een externe locatie kunt promoten.

Outdoorreclame

Je doelgroep komt ook buiten. Dit kan zijn in de tijd dat men naar het werk rijdt of juist weer terug naar huis, op weg naar een sport of hobby of gewoon bij het boodschappen doen. Veel mensen rijden vaak dezelfde route en buitenreclame zorgt dan, vaak onbewust, voor een oh zo belangrijke herhaling van een reclameboodschap.

Reclamebureau Design & Deliver uit Roermond verzorgt het ontwerp van deze buitenreclame en eventueel ook de productie hiervan.
Zo worden banners of spandoeken veel gebruikte voor tijdelijke reclame op bijvoorbeeld evenementen en bouwplaatsen.
Een gevelbelettering heeft daartegen een permanent karakter en laat de identiteit van je onderneming zien.
Driehoeksborden, oftwel de ‘borden langs de weg’ worden ingezet bij acties of bij de opening van een zaak en hebben hierdoor een tijdelijk karakter en een grote impact door hun grote opvallendheid. Het ontwerp is hier zeer bepalend voor het succes van de boodschap.

Klik hier om enkele projecten te bekijken.

 

  Informatieaanvraag

  Bedrijfsnaam*

  mevr.dhr.

  Voornaam*

  Achternaam*

  Plaats*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Informatie aanvraag

  *invullen verplicht