Design & Deliver als interim, onderdeel van je bedrijf

Je kunt Design & Deliver ook als interim inhuren om alle voorkomende marketing en communicatietaken uit te laten voeren en zo onderdeel uit te laten maken van je eigen bedrijf.

Vaak is een marketing- en communicatiemedewerker in vaste dienst een dure post en is er niet altijd werk voorhanden voor alle uren die je deze medewerker in (vaste) dienst hebt.

Maar als je die expertise nu eens voor een dagdeel, dag of aantal dagen per week kunt inhuren, zonder dat je dit terugziet de loonlijst? Het inhuren van Design & Deliver als interim marketeer, communicatie adviseur of grafisch ontwerper voor de regio Roermond en zelfs Limburg is dan een perfecte oplossing.

Vaak worden marketing en communicatie werkzaamheden als neventaken uitgevoerd door werknemers die dit ‘ook nog wel even erbij kunnen doen’. Even de website aanpassen zonder te weten waar je qua vindbaarheid op moet letten, een flyertje in elkaar draaien, dat uiteindelijk 2 keer zo veel (betaalde) tijd in beslag neemt, maar nog steeds niet het gewenste effect heeft of snel even iets naar de drukker sturen, terwijl dit vaak een stuk goedkoper kan.

Ik denk dat we het erover eens zijn dat daarvoor de uitstraling van je bedrijf en de boodschap die je wil overbrengen veel te belangrijk is!

Design & Deliver neemt deze werkzaamheden als interim structureel over, zodat alle marketing en communicatie werkzaamheden kwalitatief, snel en goedkoop worden overgenomen, zodat de rest van het bedrijf zich focussen op eigen kernactiviteiten, want daar draait het in je bedrijf om.

Neem vrijblijvend contact op om samen te bekijken hoe we je bedrijf kunnen versterken.