Marketing

Marketing lijkt een moeilijk en ontastbaar begrip, maar eigenlijk valt dit best mee: “Marketing is voldoen aan de behoefte van de klant’. Uiteraard kan dit op veel manieren, maar welke manier past het beste bij je onderneming?

Als Full Service Reclamebureau bekijkt Design & Deliver deze vraagstukken samen met jou. Na de analysefase volgt de positionering van de onderneming. Dit is een belangrijke stap voor een lange termijn strategie. Maak samen met ons reclamebureau bewuste keuzes om de beoogde doelstellingen te behalen. Uiteraard is het belangrijk om te blijven bijschaven omdat ook de omgeving en omstandigheden kunnen veranderen, maar houdt het einddoel hierbij wel in het oog. De campagnes die voortvloeien uit de marketinggedachte kunnen vervolgens naadloos door Design & Deliver als grafisch ontwerp worden uitgewerkt.

Vaak gaat het bedenken van een communicatieboodschap verder dan alleen maar het maken van een goed ontwerp. Waar zit de doelgroep, hoe wordt hij optimaal bereikt en op welke manier kunnen we hem of haar aanzetten tot aankoop. Het aankoopgevoel moet vooraf als positief ervaren worden, om herhalingsaankopen te creëeren. Vaak is 1 contactmoment niet voldoende en moet er een campagne plaatsvinden, zoals een advertentiecampagne, flyers, posters of het bedenken, versturen en opvolgen van een Direct Mail actie. Voor Design & Deliver is dit uiteraard bekend terrein.

 

  Informatieaanvraag

  Bedrijfsnaam*

  mevr.dhr.

  Voornaam*

  Achternaam*

  Plaats*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Informatie aanvraag

  *invullen verplicht