Online Marketing

Online Marketing is een verzamelnaam voor promotionele activiteiten op het web. De uitspraak dat internet de toekomst is, is natuurlijk allang achterhaald. We zitten er middenin. En wil je als bedrijf niet achter blijven, dan zul je je onderneming, product of dienst online moeten promoten. En dan niet alleen door het neerzetten van een website, dat vaak echter wel de basis is, maar je zult er actief mee aan de slag moeten … of uitbesteden natuurlijk. Reclamebureau Design & Deliver uit Roermond kan je helpen je onderneming te laten groeien door advies over het inzetten van o.a.:

 • SEO oftwel Search Engine Optimization voor het zorgen van een goede vindbaarheid in de zoekmachines. Het is belangrijk om in de eerste pagina van Google gevonden te worden, want vanaf de tweede pagina tel je eigenlijk al niet meer mee … en vindt je potentiële klant alleen de concurrent. Dodelijk dus.
 • Conversieverhoging door te zorgen dat je bezoeker precies gaat doen (en dat kun je meten en bijsturen) wat jij wil dat hij of zij doet.
 • Google Adwords, om naast een organische (onbetaalde) vindbaarheid in Google ook een betaalde campagne te starten om de vindbaar … en daarmee je omzet via de website te verhogen.
 • E-marketing, ook wel E-mail marketing genoemd, waarmee je in één keer, op een zeer goedkope manier, je boodschap kunt communiceren naar een groot aantal mensen in je doelgroep. Uiteraard in je eigen huisstijl.
 

  Informatieaanvraag

  Bedrijfsnaam*

  mevr.dhr.

  Voornaam*

  Achternaam*

  Plaats*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Informatie aanvraag

  *invullen verplicht